Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

7 x de beste vitamine C cleansers voor een stralende huid

7 x de beste vitamine C cleansers voor een stralende huid
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

We verlangen allemaal naar een mooie huid en vitamine C is een onmisbaar ingrediënt om het hele jaar door van binnen en van buiten te stralen.

Vitamine C is een krachtige antioxidant die je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf die ervoor kunnen zorgen dat je huid dof wordt. Omdat je huid wordt beschermd tegen schadelijke stoffen door het gebruik van vitamine C, wordt er minder schade aangericht, wat betekent dat je huid zijn textuur en gezonde gloed behoudt.

Vitamine C stimuleert ook de natuurlijke productie van collageen in onze huid, waardoor het een peerfect anti-verouderingsingrediënt in je skincare routine is. Door de collageenproductie te stimuleren blijft je huid soepel en glad, resulterend in een jeugdige uitstraling.

Wat zijn de beste vitamine C cleansers?

Hoewel vitamine C vaak wordt aangetroffen in serums en vochtinbrengende crèmes, begint het nu een basisbestanddeel te worden in veel glow-boosting cleansers. We hebben een lijst samengesteld van de beste cleansers die zijn verrijkt met vitamine C, welke je zou kunnen gebruiken als onderdeel van je dagelijkse skincare routine om een gezonde, stralende teint te bevorderen.

7 x de beste vitamine C cleansers

 1. Rodial Vitamin C Brightening Cleanser
 2. Murad Environmental Shield Essential C Cleanser
 3. PIXI Vitamin-C Juice Cleanser
 4. NIB+FAB Vitamin C Fix Cleanser
 5. Lumene Nordic [Valo] Pure Glow Cleansing Balm
 6. KORRES Natural Wild Rose Vitamin C Foaming Cleanser
 7. Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C
  Anne
  Schrijver en Expert
  View Anne's profile
  Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
  lfint