Ga door naar belangrijkste inhoud
Ontdek

Vier Koningsdag met ons: 3 merken van Nederlandse bodem

Vier Koningsdag met ons: 3 merken van Nederlandse bodem
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Ondanks dat Koningsdag niet door zal gaan niet jaar vanwege COVID-19, betekent dat niet dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. Er zijn allerlei alternatieven om Koningsdag binnen te vieren! Organiseer bijvoorbeeld een online feestje met je vrienden, draag oranje voor de sfeer of verwen jezelf met een online shopping sessie!

Vier Koningsdag met ons

Op lookfantastic hebben we op dit moment 3 merken van Nederlandse bodem en daar zijn we maar wat trots op. Daarom zetten we speciaal voor Koningsdag de merken Rituals, Philips en Ellis Faas in het zonnetje, lees hieronder hoe de merken zijn opgezet en welke producten een echte must zijn!

Rituals

Rituals is inmiddels een wereldwijd bekend merk en dat is ook niet zo gek; niet alleen de producten zijn fantastisch, ook de filosofie erachter is inspirerend. De CEO van Rituals, Raymond Cloosterman, legt uit dat hij het merk heeft opgezet met de gedachte dat iedereen ter wereld altijd maar druk is en vaak vergeet om een stapje terug te nemen. Rituals is daarom sterk verweven met routines en rituelen uit het Verre Oosten, omdat ze dat daar juist wél doen.

Probeer dus die belangrijke momenten voor jezelf te pakken en verwen jezelf met de heerlijke producten van Rituals, bekijk de persoonlijke favorieten van het lookfantastic Nederland team.

Ellis Faas

Het werk van Ellis Faas heeft op de covers van de grootste en mooiste tijdschriften gestaan, daarnaast heeft Ellis met de meest prominente fashion designers, fotografen, stylisten, kappers en modellen gewerkt. Het zal je dan ook niet verbazen dat ze als de meest invloedrijke MUA van haar tijd werd genoemd door Vogue Paris. Ellis begon haar carrière in de fotografie en zei uiteindelijk gedag tegen dit werkveld om zich volledig te kunnen focussen op make-up. Na aan de Christian Chauveau’s Technical School of Artistic Make-up gestudeerd te hebben, volgde dan ook haar vele successen in de fashion en make-up wereld.

Het moge duidelijk zijn dat de productlijn van Ellis Faas ontwikkeld is door een ontzettend getalenteerde en succesvolle vrouw, hieronder vind je en aantal van onze favorieten.

Philips

Als je weleens in Eindhoven komt, heb je ongetwijfeld de enorme Philips gebouwen gezien. Dit multinational conglomeraat bedrijf is in 1891 opgericht door Gerard Philips in Eindhoven en de eerste productlijn van het bedrijf bestond uit gloeilampen. Philips is vandaag de dag wereldwijd bekend en brengt de meest uiteenlopende apparaten op de markt. Het bedrijf focust zich sind een aantal jaar voornamelijk op de gezondheidsindustrie, maar ontwikkeld nog steeds innovatieve apparaten voor in huis. Op lookfantastic verkopen we op dit moment elektrische tandenborstels, IPL ontharingsappraten en tondeuses van Philips.

Hieronder hebben we de bestverkochte producten van Philips voor je naast elkaar gezet. Let op, deze producten hebben een UK stekker.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint