Ga door naar belangrijkste inhoud
Trends

Glitter oogschaduw is dé trend van dit seizoen

Glitter oogschaduw is dé trend van dit seizoen
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Heb jij eigenlijk nog geen idee wat je met je make-up gaat doen de aankomende feestdagen? Geen zorgen, met glitter oogschaduw zit je dit seizoen altijd goed. Het maakt niet uit of je nou een look voor kerst of oud en nieuw creëert, glitter make-up brengt eigenlijk elke outfit naar een nieuw level. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een minimalistisch glittertje in de hoeken van je oogleden of kan je volledig uitpakken met verschillende tinten, voor iedere style is het wel mogelijk om glitter oogschaduw toe te voegen aan je look.

Om je alvast inspiratie te geven, hebben we de beste glitter oogschaduws van de fijnste merken op een feestelijke manier voor je uiteen gezet.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint