Ga door naar belangrijkste inhoud
Trends

4x inspiratie voor je carnaval make-up look

4x inspiratie voor je carnaval make-up look
Anne
Schrijver en Expert4 jaar geleden
View Anne's profile

Carnaval staat voor de deur en dit is daarom hét moment om creatief te worden en de grenzen van je make-up skills te verleggen. Om deze reden hebben we een aantal van onze favoriete make-up looks van invloedrijke vrouwen voor je op een rijtje gezet, zodat het je niet aan inspiratie zal ontbreken!

@amythedutchess

Amy the Dutchess

Amy Huisman creërde deze fantastische look onder andere met de Perversion Mascara van Urban Decay vanwege de intense zwarte pigmenten voor dramatische wimpers. Dankzij de romige textuur van deze mascara scheidt deze high-tech borstel de wimpers tijdens het aanbrengen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over klontjes!

Om haar look meer intensiteit te geven gebruikte ze bovendien NYX Professional Makeup White Liquid Eyeliner. Deze eyeliner is niet alleen waterbestendig, maar heeft ook een mooie matte afwerking.

En tot slot, mix en match met de Slide On Pencil van NYX Professional Makeup. Het potlood is verkrijgbaar in verschillende tinten en geeft je daarmee de mogelijkheid om er net zo prachtig uit te zien als Amy, maar dan met jouw eigen favoriete kleur.

@beautybecky

Beauty Becky

Draag je liever minder make-up maar wil je toch opvallen deze carnaval? Rebekka heeft deze prachtige ‘clowny pink’ make-uplook gecreëerd.

Hou jij van een natural glow? Giorgio Armani's Luminous Silk Foundation is dé foundation voor jou. Deze lijn bevat een groot assortiment aan tinten, zodat je verzekerd bent van de perfecte kleur voor jouw huid. De formule is gewichtloos, comfortabel en perfect voor het subtiel corrigeren van je teint. Dankzij de lichtreflecterende deeltjes schitter je gegarandeerd deze carnaval.

Highlight je gezicht met de NYX Professional Makeup Born to Glow Highlighting Palette. Dit palet is ontzettend populair en niet zonder reden; de highlighter breekt op natuurlijke wijze het licht en geeft je huid daarmee een prachtige natuurlijke glow. Met zes zijdeachtige tinten kan je de formule afzonderlijk of gelaagd aanbrengen voor een ​​multidimensionale finish.

@anknook

An Knook

Het kan lastig zijn om je make-up look voor carnaval te bepalen. Waarom ga je niet voor deze look van An Knook? Deze look is niet alleen geschikt voor Carnaval, maar is ook ideaal voor speciale gelegenheden.

Voor haar subtiele maar opvallende liplook gebruikte ze MAC’s Lip Pencil in Cork. Je kan dit lippotlood in een oneindig aantal kleuren vinden. Dankzij de spitse punt is de formule bovendien moeiteloos aan te brengen en creëer je de perfect getekende lippen.

Vervaag daarnaast rimpels en oneffenheden met de micro-geraffineerde silica en lichtreflecterende deeltjes van de Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder. Deze formule zorgt ervoor dat je make-up geen cakey look krijgt en de hele dag door mooi blijft zitten. Dankzij dit product kan je deze carnaval dus de hele dag door zorgeloos feesten!

@nikkietutorials

Nikkie Tutorials

Zie er net zo iconisch uit als Nikkie zelf en baseer je look deze carnaval op één van de make-up looks van de Dutch Queen of Make-up.

Morphe’s Jacyln Hill Eyeshadow Palette bevat een selectie van 35 gewaagde, sterk gepigmenteerde, kleuren die je gegarandeerd een statement look geven.

Morphe heeft samen met Jaclyn daarnaast een set van 5 kwasten uitgebracht, de Morphe x Jaclyn Hill The Complexion Master Collection. De kwasten zijn vakkundig ontworpen met witte handvaten en zijn perfect voor het naadloos aanbrengen van de rest van je make-up look.

Wat je look deze carnaval ook is, je kunt hier alles vinden wat je nodig hebt om de beste make-up looks te creëren en er op een speciale manier op je best uit te zien.

Anne
Schrijver en Expert
View Anne's profile
Sinds een aantal jaar heeft Anne een fascinatie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Van de nieuwste technologieën van FOREO tot ouderwetse body brushes, alles is het waard om eens te proberen. Haar interesse komt voort uit de overtuiging dat een goede look begint bij een mooie huid; wanneer je huid op z'n best is, komt de rest vanzelf.
lfint