Alle Aveda Producten

188 resultaten

Aveda huidverzorgingsproducten.

Aveda huidverzorging is een merk met meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van haar producten op een duurzame manier. De grote verdienste van Aveda, van de verpakking tot de producten, is dat de productie verantwoord en ecologisch duurzaam is. Bovendien voeden en verzorgen Aveda producten uw huid om uw teint de beste versie van zichzelf te geven. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van verzorgende plantenoliën die de huid, maar ook de lippen en het haar met hun respectieve producten voeden en hydrateren.

Bovendien is Aveda een 100% veganistisch en wreedheidvrij merk, dus alle producten zijn veganistisch-vriendelijk en duurzaam. 100% van Aveda's producten worden gemaakt met windenergie, en een van de belangrijkste doelstellingen van het merk is de aarde en het drinkwater te beschermen door op verantwoorde wijze gebruik te maken van natuurlijke hulpbronnen.

De bekendste producten zijn haarverzorgingsproducten zoals shampoo, conditioner, serum en meer. Anderzijds vindt u er ook zonnecrèmes, make-up en haaraccessoires zoals borstels. De producten van Aveda verzorgen uw hele lichaam en zorgen voor de hydratatie en voeding die nodig zijn om uw huid gladder en stralender te maken.


Sorteer op

Products