Kérastase

Kérastase produkten Kérastase shampoo Kérastase conditioner Kérastase haarmaskers Kérastase hitte bescherming Kérastase bundels

Kérastase

Kérastase is een leider in de wereldwijde haarverzorgingsindustrie, professioneel ontwikkeld om de meest luxueuze en innovatieve haarverzorgingsproducten aan te bieden. De producten van Kérastase zijn ontwikkeld op basis van het laatste wetenschappelijke onderzoek en bevatten een unieke mix van krachtige actieve ingrediënten en moleculaire complexen die de belangrijkste problemen van het haar aanpakken en het vitaliteit, gezondheid en glans geven. Kérastase test al haar onderzoek rigoureus met vooraanstaande professionals en vrijwilligers, waardoor een merk is ontstaan ​​dat niet alleen bekend staat om zijn luxueuze en verfijnde haarverzorging, maar is gebaseerd op wetenschap en zeer effectieve formules die blijvende perfecte resultaten opleveren.

Kérastase volgt een 4-stappenprogramma om het haar beter te voeden, hydrateren en beschermen: reinigen, behandelen, herstellen en verfijnen. Door deze 4-stappengids te volgen, zal het haar profiteren van een volledige reeks essentiële eiwitten, vitamines en aminozuren die samenwerken om de haarvezels te versterken en te herstellen voor een prachtige glans en ongelooflijke glans.