• Eyes
  • Base
  • Finish
  • Sets

SHOP THE RANGE

HOE ONZE BORSTELS & SPONZEN SAMEN TE GEBRUIKEN

"Hallo, wij zijn de Chapman-zussen, visagisten, vloggers, bloggers, bootcamp-instructeurs voor schoonheid, moeders en meer! Als professionele make-upartiesten weten we dat je slechts zo goed bent als uw technieken en gereedschappen. We zijn heel blij dat we hebben samengewerkt met Real Techniques om high-tech tools voor vrouwen te bieden die high-definition resultaten opleveren, naast tutorials boordevol technieken die je kunt gebruiken om je look een boost te geven. " De zussen Sam en Nic Chapman zijn de sterren van Pixiwoo, het nummer 1 YouTube Beauty-kanaal in het Verenigd Koninkrijk. De zussen hebben samen 30 jaar ervaring, beiden begonnen hun carrière als make-upartiesten kort na hun zestiende verjaardag, werkten aan talloze modeshows, rode tapijten, redactionele artikelen en werkten samen met enkele van de beste modefotografen en tijdschriften ter wereld. In 2008, Sam en Nic hebben het Pixiwoo YouTube-kanaal gelanceerd, waar ze tips, tutorials en advies geven aan vrouwen over de hele wereld over hoe ze de beste en heetste looks kunnen krijgen. Sam en Nic wonen buiten Londen, Engeland. Beide zussen hebben twee kinderen.

OVER REAL TECHNIQUES

In 2011 werd de Real Techniques-penseelcollectie gelanceerd. Ongelooflijke penseelkwaliteit ging gepaard met professionele, interessante en leuke opleiding van Sam en Nic. Tegenwoordig heeft het merk een vlucht genomen in de VS, het VK en de rest van de wereld. Sam en Nic blijven groeien als topmake-upartiesten, schrijven columns voor nationale tijdschriften en kranten, verschijnen op grote netwerktelevisie als schoonheidsexperts en redigeren hun eigen digitale tijdschrift. Door middel van Real Techniques transformeren vrouwen overal hun make-uproutines, en zichzelf, met de benaderbare expertise, vriendschap en tools van Sam & Nic.


SHOP NU

Real Techniques

46 resultaten

Perfectioneer uw basis en zorg voor een droomteint met Real Techniques. De make-upborstels en -kwastjes van het merk Real Techniques zijn ontwikkeld met behulp van de expertise van internationale visagisten en de zussen Samantha en Nicola Chapman. Van de populaire Real Techniques Everyday Essential Set tot de Complexion Sponge (ook populair op Instagram), Real Techniques heeft de beste borstels in de business voor iedere make-upfan.
Sorteer op

Products