OVER HET MERK

Je bent een planeet!

Je bestaat uit menselijke cellen en uit miljarden bacteriën die in perfecte harmonie samenleven. Als je voor ze zorgt, zullen ze voor je zorgen. Bij Gallinée zijn we 's werelds eerste huid- en haarverzorgingslijn die zich toelegt op de gezondheid en het welzijn van Planet You. Je huid bestaat uit duizenden goede bacteriën die de beschermende laag vormen die het microbioom wordt genoemd. Als het microbioom uit balans raakt of wordt gestript, wordt uw huid ontstoken en gevoelig. Doet dit een belletje rinkelen? Welnu, wij hebben de oplossing voor u.

Shop Nu

Over het Merk

Dr. Marie Drago, de oprichter van Gallinée, vertelt over de lancering van Gallinée en wat het speciaal maakte.

Haal je beste huid terug met de Gallinée Cleansing Bar

Een stralende gloed van top tot teen.

Zeepvrij en oh zo zachtaardig. Reinig, kalmeer en voed uw huid met ons gepatenteerde complex van prebiotica en melkzuur. De Gallinée Cleansing Bar is zacht genoeg voor gezicht en lichaam en is geformuleerd met een pH van 5.8, met respect voor de natuurlijke pH-waarde van uw huid.

Een toner maar zo veel beter.

Deze gezichtsazijn vormt de perfecte stap tussen reiniging en verzorging van de teint. Een toner die zuiverend, rustgevend en herstellend is, poriën zien er kleiner uit en de huid wordt helderder.

MAAK KENNIS MET DE OPRICHTER

Marie is een Franse doctor in de farmacie met 15 jaar ervaring in het werken voor innovatieve huidverzorgingsmerken. Nadat ze had ontdekt hoe een prebiotisch en probiotisch dieet haar symptomen van glutenintolerantie kon verbeteren, had Marie een Eureka-moment: wat als we dezelfde wetenschap op de huid zouden toepassen? Ze schreef een proefschrift over de voordelen van het gebruik van goede bacteriën en creëerde vervolgens Gallinée.

Gallinée

19 resultaten

Sorteer op

Products