NEW PREVAGE® Anti-Aging Daily Serum 2.0

PREVAGE® Anti-Aging Daily Serum 2.0 is de volgende generatie van ons # 1 anti-aging serum. Nu met 4x de antioxiderende kracht *. PREVAGE® 2.0 met supercharged antioxidant Idebenone wordt versterkt door 10 nieuwe krachtige ingrediënten die tekenen van veroudering zichtbaar helpen omkeren en beschermen tegen omgevingsschade voor een jonger uitziende huid.

100% toonde een klinische verbetering in uitstraling, beschadiging door licht en de algehele uitstraling van de huid. ** Dit anti-aging serum werkt onmiddellijk en na verloop van tijd om het uiterlijk van de huid *** te corrigeren, te beschermen en te perfectioneren.

* Gebaseerd op een in vitro studie van het nieuwe PREVAGE® Anti-Aging Daily Serum 2.0 vs. bestaand Daily Serum.

** Gebaseerd op een klinische studie bij 32 vrouwen na 12 weken.

*** Gebaseerd op een consumentenonderzoek onder 55 vrouwen na een maand.

The Elizabeth Arden Story

Al in 1910 bracht Elizabeth Arden een revolutie teweeg in het leven van vrouwen over de hele wereld. Als ondernemer was zij de oorspronkelijke #girlboss, die vanaf de grond af aan een bedrijf opbouwde als zakenvrouw was niet alleen ongehoord - het was ook controversieel.

Haar fundamentele overtuiging was dat schoonheid geen laagje make-up mag zijn, maar een intelligente samenwerking tussen wetenschap en natuur om de beste natuurlijke rijkdommen van een vrouw te ontwikkelen.

Door dit alles creëerde Miss Arden zowel een imperium als een nieuwe industrie. Haar ondernemersgeest en toewijding aan innovatie, kwaliteit en uitmuntendheid blijven vandaag de dag de ziel van het bedrijf. Meer dan een eeuw later loopt het merk nog steeds voorop op het gebied van technologie met producten die bewijzen leveren, geen beloften.