Huisparfum

Molton Brown

Molton Brown

Aromatherapy diffuser

Aromatherapy Associates

Molton Brown

Molton Brown

Aromatherapy diffuser

Aromatherapy Associates

Huisparfum

Stel de stemming in, verfris je zintuigen en ontspan je geest met onze selectie hemelse huisgeuren. Vaak het eerste wat we opmerken als we een kamer binnenkomen, hebben geuren een heleboel kracht. Het aansteken van een kaars of het verstuiven van een kamermist is de perfecte manier om de sfeer van een kamer te veranderen.

Het kiezen van een geur is echter geen gemakkelijke taak, dus de beste manier is om te beslissen hoe je wilt dat je huis aanvoelt. Op zoek naar een geur die je onmiddellijk laat ontspannen en je kaken doet ontspannen? Richt je dan op niets minder dan NEOM's Real Luxury De-Stress Scented 3 Wick Candle met zijn ontspannende mix van lavendel, jasmijn en Braziliaans palissanderhout.

De luxueuze spa-achtige geuren van ESPA zullen je ruimte omhullen, dus probeer hun Energising Diffuser voor een verkwikkende en krachtige verandering in je stemming. En natuurlijk zijn we Jo Malone's verleidelijke handtekeningsgeuren niet vergeten - verkrijgbaar in kaarsen, kamersprays en geurstokjes.

Wat je ook kiest, huisgeuren zijn een must-have voor het toevoegen van de perfecte, huiselijke finishing touch aan je ruimte. En we hebben een geur voor elke levensstijl en stemming, blader gewoon door onze samengestelde collectie om jouw nieuwe favoriet te vinden.