Over ons

LOOKFANTASTIC is een van origine Britse online beauty boutique opgericht in 1996. Tot heden zijn wij Europa’s nummer 1 in retail voor beauty. Wij zijn de ultieme bestemming voor haar, beauty, huidverzorging en alles wat met beauty heeft te maken. Met meer dan 14.000 producten van 550+ merken met onder andere producten voor het haar, make up, huidverzorging, nagels, elektronica, parfum en gezondh – hebben wij voor een ieder wel iets.

Wij trekken maandelijks over een half miljoen bezoekers en LOOKFANTASTIC blijft groeien en leiden in de beauty markt. Wij zijn trots op de uitgebreide voorraad van merken, producten en exclusieve gratis cadeaus bij aankoop van de favoriete producten.

Met een toegewijd team van gespecialiseerde consultants die regulier directe training ontvangt van de merken, voorziet LOOKFANTASTIC accurate informatie voor elk product.


IN CONTACT BLIJVEN


Om de laatste informatie te ontvangen omtrent nieuwe merken en producten, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vergeet ons niet te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste trends, de beste acties en een giveaway every now and then!


Samenwerking

We vinden het altijd leuk om te horen dat je interesse hebt in een samenwerking met ons. Als je met LOOKFANTASTIC of een ander merk van The Hut Group wilt samenwerken, neem dan alsjeblieft contact op in het Engels: partnerships@thehutgroup.com


Klantenservice

Je kunt alleen contact met ons nemen via een aangemaakte account of via live chat als deze beschikbaar is. Voor al je vragen of opmerkingen hebt kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice via je account. Log hiervoor in bovenaan de pagina en stuur ons een bericht via ons Klantenservice Contact Center. Op deze manier kunnen wij alle gegevens en bestellingen bekijken die bij jouw account horen. 

Wij streven er altijd naar om binnen 24 uur te reageren.