Over ons

Opgericht in 1996, lookfantastic is de originele Britse beauty boutique. Tot heden zijn wij Europa’s nummer 1 in retail voor beauty. Wij zijn de ultieme bestemming voor haar, beauty, huidverzorging en alles wat met mooiheid heeft te maken. Met over 14,000 producten van meer dan 350 merken onder haar, make up, huidverzorging, nagels, elektronica, parfum, gezondheid en organisch – hebben wij voor een ieder wel iets.

Wij trekken maandelijks over half miljoen bezoekers per maand met £80 miljoen in sales 2015. Lookfantastic groeit sterker en blijft leiden in de online beauty markt. Wij zijn trots op de uitgebreide voorraad van merken, producten, exclusieve gratis geschenken met aankoop en fantastische verwijzingsprogramma.

Met een toegewijde team van gespecialiseerde consultants die regulier directe training ontvangt van de merken, voorziet lookfantastic accurate informatie voor elk product.


IN CONTACT BLIJVEN


Om de laatste informatie te ontvangen omtrent nieuwe merken en producten, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vergeet ons niet te volgen op Facebook en Twitter voor regelmatige updates en weggeef acties.


Samenwerking

Als je wilt samenwerken op basis van productvoorziening of samen wilt werken met The Hut Group, neem alsjeblieft contact op in het Engels: partnerships@thehutgroup.com


Klantenservice

Je kunt alleen contact met ons nemen via een aangemaakte account of via live chat als deze beschikbaar is. Voor al je vragen of opmerkingen hebt kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice via je account. Log hiervoor in bovenaan de pagina en stuur ons een bericht via ons Klantenservice Contact Center. Op deze manier kunnen wij alle gegevens en bestellingen bekijken die bij jouw account horen. 

Wij streven er altijd naar om binnen 24 uur te reageren.