Nieuw binnen

Softening Bath Milk Oil

Geformuleerd en onderzocht voor mensen met een ruwe, droge en hobbelige huid, bevat dit product colloïdaal havermout om te verzachten , te voeden met zoete amandelolie, omega rijke Starflower en Camellina oliën plus onze LaH6 huid hydratatie complex. Niet vettig maar olie rijk, melkachtig en voedend. Als je van baden houdt, wees voorbereid om te relaxen, te weken en mooi & hydraterend eruit te komen!

Koop NU

Ontdek Ameliorate

Na jaren worstelen met Keratosis Pilaris, heeft Anette Ameliorate gecreëerd met de missie om zachter, gladder en gezond uitziende huid voor iedereen. Met een unieke combinatie van ingrediënten helpt dit assortiment met het hydrateren van droge huid, vermijdt ingegroeide haren en helpt het huid zachter en gladder aan te voelen.

Alles bekijken

Ameliorate

41 resultaten

Producten van Ameliorate.

Ameliorate, het premium huidverzorgingsmerk, biedt doeltreffende dermatologisch geteste oplossingen. De bodylotion staat in de cosmetica-industrie bekend als de "Heilige Graal" voor de behandeling van keratosis pilaris. In de loop der jaren heeft het merk nog een gamma producten ontwikkeld die speciaal bestemd zijn voor mensen met een droge en vochtarme huid. De producten van Ameliorate verzorgen zowel uw hele lichaam als uw hoofdhuid met specifieke behandelingen. Ameliorate producten zijn geformuleerd met verschillende vochtinbrengende formules en het unieke LaH6, dat in de huid dringt om het vocht- en hydratatieniveau te verhogen.

Sorteer op

Products